Οι διακρίσεις συνεχίζονται για τον Γυμναστικό Σύλλογο “Ελ. Βενιζέλο”, που αναδείχθηκε 1ος επαρχιακός σύλλογος στις γυναίκες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Το βραβείο για λογαριασμό του συλλόγου από τον ΣΕΓΑΣ παρέλαβε ο γραμματέας Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης. Λίγες ημέρες πριν προηγήθηκε η βράβευση του “Ελ. Βενιζέλου” ως πρώτου συλλόγου στην Ελλάδα για το 2017, με τον πρόεδρο Γιώργο Γιατρουδάκη να παραλαμβάνει το βραβείο.

Η ενημέρωση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Ο ΣΕΓΑΣ με την ταμία του Ξένια Αργειτάκη βράβευσε τους νικητές συλλόγους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών Γυναικών. Βραβεύτηκαν ο Πανναξιακός ΑΟ (1ος επαρχιακός στην κατηγορία Ανδρών, ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος (1ος Επαρχιακός στην κατηγορία των Γυναικών- το έπαθλο παρέλαβε ο Γραμματέας Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης), ο Ολυμπιακός ΣΦΠ πρωταθλητής στους άνδρες (Στέλα Νικολαϊδου) και ο ΓΣ Κηφισιάς πρωταθλητής στις γυναίκες (Βασίλης Μεγαλοϊκονόμου-προπονητής του Εμμανουήλ Καραλή).

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών Γυναικών για τον Γυμναστικό Σύλλογο Ελευθέριος Βενιζέλος αφού κέρδισε την πρώτη θέση μεταξύ των επαρχιακών συλλόγων για την κατηγορία των Γυναικών (και 3η συνολικά) και την 2η σε αυτή των επαρχιακών συλλόγων των ανδρών (και 4η γενικά). Στις δύο τελευταίες φωτό η βράβευση του συλλόγου από τον ΣΕΓΑΣ). Δύο χρυσά από την Αλίκη Βαγγελη στο ύψος με 1.78 (ρεκόρ συλλόγου) και την Κριστίνα Αλβερτσιάν στο τριπλούν με 12.83, τρία αργυρά από την Στέλλα Ηρώ Λεδάκη στο επί κοντώ με 4.30 (καλύτερη φετεινή επίδοση) και τον Κώστα Βασιλάκη με 1.52.05 στα 800μ., τον Γιώργο Τζατζιμάκη στα 5000μ βάδην με 20.56.64 και δύο χάλκινο από τον Παύλο Μπόφτση στο τριπλούν με 15.86 και την Κυριακή Φιλιτσάκου στα 3000μ Βάδην Γυναικών με 13.46.25 προστέθηκαν στην συλλογή του συλλόγου.

Στην αίθουσα ”Μελίνα Μερκούρη” του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο, ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και συλλόγους της προηγούμενης χρονιάς, του 2017. Ανάμεσά τους και ο Γ.Σ. ”Ελευθέριος Βενιζέλος” που βραβεύτηκε ως ο πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα στο στίβο, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του Γιώργο Γιατρουδάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook