Τα μαχαίρια βγήκαν για τα καλά στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor 2, ειδικά με την ψηφοφορία που έβγαλε υποψήφιες για αποχώρηση τη Ροδάνθη, τη Μαρίνα και τη Ντάρια.

Τα μαχαίρια βγήκαν για τα καλά στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor 2, ειδικά με την ψηφοφορία που έβγαλε υποψήφιες για αποχώρηση τη Ροδάνθη, τη Μαρίνα και τη Ντάρια.«Για μένα είναι άνανδρο αυτό, δεν φοράει παντελόνια» ακούγεται να λέει η Μαρίνα Πήχου που επιλέχθηκε από τον Ηλία και είναι υποψήφια για αποχώρηση.

Στο συμβούλιο οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, με την κάλπη να βγάζει παμψηφεί την Ροδάνθη Καπαρού. Το παζλ των υποψηφίων συμπλήρωσαν η Μαρίνα Πήχου που επιλέχθηκε από τον Ηλία και η Ντάρια Τουρόβνικ που επιλέχθηκε από τον Κωνσταντίνο, με τις δύο κοπέλες να δηλώνουν έκπληκτες από την επιλογή τους και να την αποδίδουν σε προσωπικούς λόγους.  Την ατομική ασυλία του Survivor εξασφάλισαν ο Ηλίας Γκότσης ως ο καλύτερος παίκτης αυτής της εβδομάδας και ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης που κέρδισε το σχετικό αγώνισμα.

Πηγή: newsbeast.gr