Για ξενάγηση και ενημέρωση στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας.

Στις 13/02/18 με το 3ο τμήμα του 4ου γυμνασίου Χανίων σχολείου επισκέφτηκαν το πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ» της Α.Ν.Ε.Κ για ξενάγηση και ενημέρωση στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας.

Μετά από μια τόσο θετική εμπειρία ο Διευθυντής του σχολείου Κ.Α.Παπαγιάννης η καθηγήτρια του μαθήματος κ.Α.Προυκάκη οι συνοδοί καθηγητές κΝ.Σταύρου και κ.Γ.Ζακυνθινάκης “οφείλουμε  να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της εταιρείας που με εκπρόσωπο την κ.Ν. Κανατάκη επιμελήθηκε για την επίσκεψη μας, τον Πλοίαρχο κ.Κ.Χαχλάκη  και τον Θαλαμηπόλο κ.Ν.Δούση για την τόσο αναλυτική και επιστημονική ξενάγηση που έκαναν για μας σε όλους τους χώρους του πλοίου.

Μετά την ξενάγηση περάσαμε ευχάριστα στην τραπεζαρία του πλοίου όπου μας υποδέχτηκαν και μας πρόσφεραν ένα ωραίο κέρασμα ανάλογο της  κρητικής φιλοξενίας και της υψηλής ποιότητας της Α.Ν.Ε.Κ .

Μετά από όλα όσα είδαμε και ακούσαμε γνωρίζουμε πλέον καλά πως η ναυτιλιακή εταιρεία του τόπου μας είναι κορυφαία στην ασφάλεια, ταχύτητα, παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και πολυτέλειας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook