Επτά κλοπές είχε διαπράξει ο 21χρονος, ο οποίος “κάηκε” στην όγδοη

Συνελήφθη, χθες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  Ηρακλείου,  21χρονος κατηγορούμενος για κλοπή. 

Εξιχνιάστηκαν, ακόμα επτά υποθέσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες  το πρωί,  στο Ηράκλειο,  από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνελήφθη ο 21χρονος διότι σε προγενέστερο  χρόνο είχε  αφαιρέσει  από οικία ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, χρήματα,  κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 5.000 ευρώ.

Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 05.12.2017 έως και την 02.02.2018, ο 21χρονος  είχε προβεί στη διάπραξη ακόμη  επτά  περιπτώσεων κλοπών και μίας απόπειρας κλοπής σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, αφαίρεσε, χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις  50.000  ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς  με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook