Το Σάββατο 17.02.2018 και ώρα 17:15 ο τελικόυς κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ

Λόγω διεξαγωγής του 43ου τελικού αγώνα καλαθοσφαίρισης Κυπέλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17.02.2018 και ώρα 17:15 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου μεταξύ των ομάδων ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΑΕ ΑΕΚ,  θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την εφαρμογή των ληπτέων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 14:00 έως 23:00 το Σάββατο 17.02.2018, στην περιοχή ΒΙ.ΠΕ. του Δήμου Ηρακλείου στο τμήμα της Οδού Γ’ από την συμβολή της με την οδό Θ’ έως την συμβολή της με την οδό Μ. Καράτζη καθώς και σε όλο το μήκος των οδών Ζ’ και Η’.

Εξαιρούνται της ανωτέρω απαγόρευσης, τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Αστυνομίας – Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – Ε.Κ.Α.Β. κλπ), τα λεωφορεία μεταφοράς των μαθητών, καθώς και τα οχήματα που εκ των γεγονότων θα απαιτηθεί να διέλθουν των ως άνω οδών και θα κινηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας (λεωφορεία ομάδων – οχήματα κατόχων διαπιστεύσεων της ΕΟΚ κλπ)

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων  για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.