Οι Δήμαρχοι αναφέρθηκαν, στην βελτίωση της παλιάς εθνικής οδού-αποκατάσταση φθορών, οδικό δίκτυο που παρουσιάζει υψηλό φόρτο ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο, ο δε κ. Βάμβουκας αναφέρθηκε στην ανάγκη βελτίωσης του οδικού δικτύου Χανίων-Σούδας, Αεροδρόμιο

Την βελτίωση του οδικού δικτύου στο παραλιακό μέτωπο των δήμων Πλατανιά-Χανίων  και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η διαχείριση των λυμάτων αλλά και η αντιπλημμυρική θωράκιση, συζητήθηκαν σήμερα σε συνάντηση του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη με τους Δημάρχους Χανίων και Πλατανιά Τάσου Βάμβακα και Γιάννη Μαλανδράκη αντίστοιχα.

Ειδικότερα οι Δήμαρχοι αναφέρθηκαν, στην βελτίωση της παλιάς εθνικής οδού-αποκατάσταση φθορών, οδικό δίκτυο που παρουσιάζει υψηλό φόρτο ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο, ο δε κ. Βάμβουκας αναφέρθηκε στην ανάγκη βελτίωσης του οδικού δικτύου Χανίων-Σούδας, Αεροδρόμιο.

Οι κύριοι Βάμβουκας και Μαλανδράκης επεσήμαναν την αναγκαιότητα της αναβάθμισης-απόσμισης λειτουργίας εγκαταστάσεων εργοστασίου του βιολογικού καθαρισμού (ΔΕΥΑΒΑ) καθώς και στην επέκταση χωρητικότητας του.

Οι Δήμαρχοι και ο Περιφερειάρχης επίσης συζήτησαν τη πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί στην αντιπλημμυρική θωράκιση των δήμων τους μετά και το σύμφωνο συνεργασίας που έχει υπογραφεί πρόσφατα ανάμεσα στη Περιφέρεια-ΠΕ Χανίων και τους δυο Δήμους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook