Μπήκαμε σε προεκλογική χρονιά και ήδη σιγά-σιγά διάφορα εκλογικά επιτελεία σε όλη την Κρήτη ανασυγκροτούν τον κόσμο τους με εμφανή την εκλογική κινητικότητα.

Στο Δήμο Χανίων ειδικότερα, μάλλον θα έχουμε εξελίξεις καθώς εκτός από τους συνδυασμούς που μέχρι τώρα γνωρίζουμε, ίσως να υπάρχουν ένας δύο ακόμα, οι επικεφαλής των οποίων θα είναι γνωστά πρόσωπα για την πολιτική τους δράση και ταυτόχρονα πρόσωπα έκπληξη που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Μάλιστα, ακούγεται ότι ένα από αυτά θα προέρχεται από τον χώρο της κεντροαριστεράς, με ενεργό παρουσία τα προηγούμενα χρόνια στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Καθοριστικό ρόλο βέβαια για την εκλογή του θα παίξει και ο ευρύτερος χώρος της κεντροαριστεράς σε επίπεδο Κρήτης. Αυτό μάλιστα, έχει να κάνει κατά ένα βαθμό και με το αν ο Σταύρος Αρναουτάκης θα του παράσχει στήριξη ή όχι.

Είναι γνωστό στα δημοσιογραφικά και πολιτικά πηγαδάκια ότι στις προηγούμενες εκλογές ο Σταύρος δεν στήριξε τον Μανώλη Σκουλάκη. Έτσι το ερώτημα είναι τι θα κάνει με όποιο κεντροαριστερό υποψήφιο κατέβει στα Χανιά στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Αυτό που φαίνεται πάντως μέχρι τώρα είναι ότι ο Σταύρος «παίζει» με όλους και σε συνδυασμό με τη στάση του στις προηγούμενες εκλογές ήδη συγκεντρώνει αρνητικά σχόλια από τον κόσμο της παράταξης στην οποία παραδοσιακά ανήκει τόσα χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook