Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποχρέωσε σε βαριά ήττα τον Πλατανιά στα Περιβόλια (3-0) και η χανιώτικη ομάδα πολύ δύσκολα πλέον θα αποφύγει τον υποβιβασμό στη Football League.

Η αξιοπρόσεκτη πορεία των “ερυθρόλευκων” από το 2012 στη Super League φαίνεται να λαμβάνει τέλος φέτος αφού η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη.

Με τον Κόντε πρωταγωνιστή για ακόμη μία φορά ο ΠΑΣ του Γιάννη Πετράκη έκανε εμφατικό πέρασμα από τα Χανιά.

Στο 33′ ο Μπετρά είχε δοκάρι, στο 36′ η φάση διαρκείας με Πετρόπουλο, Πατράλη, Νίλι δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τον Πλατανιά και στο 42′ Κόντε (κόπηκε) και Αποστολόπουλος (ο πρώην “ερυθρόλευκος”) δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε καταστροφικό με τον Κόντε να κερδίζει την μπάλα από κόντρες σε σουτ του Χαλκιαδάκη “εκτελώντας” τον Κλιάιτς στο 47′ και να παίρνει την πάσα του Χαλκιαδάκη στο 50′ για το 0-2. Στο 53′ ο Μιχαήλ είχε δοκάρι και στο 86′ ο Μπέριος έκλεισε το σκορ στο 0-3 με κεφαλιά από κόρνερ του Βιδάλ.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών)-Κουράκης (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Στάμου (8′), Μαλσά (13′), Βιδάλ (49′), Χαλκιαδάκης (54′), Αποστολόπουλος (60′), Μιχαήλ (65′), Πετρόπουλος (84′)

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι (77′ Στανισάβλιεβιτς), Καρυπίδης, Στάμου (58′ Ντουαλά), Βάντερσον, Μαλσά, Πατράλης, Πλιάτσικας, Ενσικουλού, Ουντόζι (49′ Κασάλιτσα), Πετρόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (76′ Μπέριος), Καρανίκας, Χαλκιαδάκης (58′ Γιάκος), Μανθάτης (71′ Νικολιάς), Γαρουφαλιάς, Μπετρά, Βιδάλ, Κόντε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook