Την Πέμπτη 22  Φεβρουαρίου

Εκδήλωση κατά της ύπαρξης των νατοϊκών βάσεων θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 22  Φεβρουαρίου η Πρωτοβουλία Αντίστασης, στο Εργατικό Κέντρο

Αναλυτικά η Πρωτοβουλία Αντίστασης σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Όλοι εμείς, που σε κάποιο βαθμό ο καθένας, συμβάλαμε το φθινόπωρο να εκδηλωθεί η κατακραυγή του Χανιώτικου λαού ενάντια στον καρκίνο της βάσης με αφορμή τις συνεχείς ασκήσεις, με πτήσεις πολεμικών αεροσκαφών πάνω από τα κεφάλια μας , ελλιμενισμούς τερατόπλοιων και τον τραμπουκισμό των νατοϊκών στον Π. Σαπουνάκη, συναντιόμαστε ξανά την Πέμπτη 22 Φλεβάρη στις 7.00μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Στην ανοικτή συνέλευση του συντονισμού συλλογικότητες, οργανώσεις, αγωνιστές ενάντια στις βάσεις, οφείλουμε και μπορούμε να συναντηθούμε ακόμη περισσότεροι, γιατί η συγκυρία επιβεβαιώνει το δίκιο του αγώνα μας.

Τη ζωτική ανάγκη του κόσμου της δουλειάς και της νεολαίας να παλέψει αποφασιστικά ενάντια στη μετατροπή του τόπου μας σε ορμητήριο των φονιάδων των λαών. Στο ίδιο ενιαίο πλαίσιο να παλέψει ενάντια στην εθνικιστική τύφλωση που καλλιεργούν οι κυρίαρχες τάξεις στη χώρα μας και σ’ όλη τη γύρω περιοχή, ενάντια στην απειλή του πολέμου, ενάντια στον ιμπεριαλισμό. Ένα τέτοιο μέτωπο πάλης λαού και νεολαίας μπορεί και πρέπει να αλληλοτροφοδοτηθεί με το μέτωπο πάλης ενάντια στην επίθεση του κεφαλαίου.

Να γιατί, την Πέμπτη 22 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο, πρέπει να είμαστε μαζικά εκεί και να πάρουμε αποφάσεις συνέχισης του αγώνα.

Συλλογικότητες, οργανώσεις, αγωνιστές ενάντια στις βάσει

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook