Για μια γυναίκα δεν σήμαινε τίποτα ότι το αμάξι που της έκλεινε τον δρόμο ήταν ασθενοφόρο  

Όταν όλοι έβλεπαν ένα ασθενοφόρο και τραυματιοφορείς να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με ένα επείγον περιστατικό, εκείνη είδε απλώς ένα όχημα που της έκλεινε τον δρόμο. Θεώρησε, λοιπόν, σωστό να αφήσει σημείωμα πάνω στο ασθενοφόρο να παρκάρει αλλού…   

«Δεν με νοιάζει κι ολόκληρος ο δρόμος να καταστραφεί, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να παρκάρεις εδώ, ξεκούνα το βανάκι σου μακριά από το σπίτι μου», ήταν η αντίδραση της γυναίκας το σημείωμα και η απάνθρωπη συμπεριφορά της οποίας έκαναν τον γύρο του κόσμου, όταν μια από τους νοσοκόμους που βρίσκονταν στο περιστατικό φρόντισε με ένα Tweet να ενημερώσει για το συμβάν την αστυνομία του Staffordshire στη Βρετανία.   

Σύμφωνα με την Katie Tudor που γνωστοποίησε το περιστατικό, η χρήση λεκτικής βίας από πολίτες προς οδηγούς ασθενοφόρων τείνει να γίνει συνηθισμένο φαινόμενο, κάτι που όπως λέει πρέπει να λυθεί, καθώς γεμίζει με περισσότερο άγχος το ιατρικό προσωπικό που καταφθάνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κάθε που προκύπτει κλήση έκτακτης ανάγκης.   

Για το περιστατικό η Ένωση Ιατρικού Προσωπικού και Τραυματιοφορέων της χώρας προχώρησε σε ένα αυστηρό μήνυμα μέσα Twitter: “Δυστυχώς, όλο αυτό αποτελεί μία συμπεριφορά αποδεκτή μόνο από μικρόμυαλους ανθρώπους. Ζούμε σε θλιβερούς καιρούς”.   

lifo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook