Το ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Καλογεράκη Ζ.

Με τον καιρό να είναι σύμμαχος μικροί και μεγάλοι δημότες αλλά και επισκέπτες συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο στο καρναβάλι χειροκροτώντας για την ευρηματικότητα των καρναβαλιστών αλλά και τις πολυπληθείς εντυπωσιακές ομάδες. Συνολικά 17 άρματα και πεζοπόρα τμήματα χόρεψαν στο ρυθμό της μουσικής σε μία πανδαισία χρωμάτων, ήχων και γλεντιού που κατέκλυσαν την κεντρική οδό του Αρκαλοχωρίου.

Χωρίς απρόοπτα η παρέλαση ολοκληρώθηκε και όλοι συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας όπου επικράτησε το αδιαχώρητο στo μεγάλο ντισκοτέκ πάρτι που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν με τα “τσικνίσματα” ολοκληρώθηκαν εχθές, με τα κούλουμα να γιορτάζονται στα περισσότερα δημοτικά διαμερίσματα με πέταγμα χαρταετού και παραδοσιακά εδέσματα.

Θερμό ευχαριστήριο μήνυμα από τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα κατέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να διεξαχθούν με επιτυχία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις. Στους εθελοντές κάθε ηλικίας, στους Πολιτιστικούς συλλόγους για τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν αλλά και για την προσφορά τους όλο αυτό το διάστημα, τον ΔΟΠΑΠ, τους χορηγούς, τους φορείς καθώς και την οργανωτική επιτροπή για την πραγματικά άψογη διοργάνωση. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε δημότες και επισκέπτες που χωρίς αυτούς καμία εκδήλωση δεν θα είχε επιτυχία. Καλή Σαρακοστή ! ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook