Συνελήφθησαν, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός  για παραβάσεις της  Νομοθεσίας  περί  ναρκωτικών ουσιών,  στο Ρέθυμνο – Κατασχέθηκαν σχεδόν  100  γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν, σήμερα το μεσημέρι, στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, δύο ημεδαποί  ηλικίας 21 και 23 ετών και  21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί  ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων  για την καταπολέμηση  της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας διενεργήθηκε  έρευνα στην οικία του 23χρονου  όπου κατά την διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  επτά συσκευασίες  οι οποίες  περιείχαν συνολικά 99 γραμμάρια κάνναβης. 
   
Στο  πλαίσιο της  συνεχιζόμενης προανακρίσεις,  προέκυψε  να εμπλέκονται στη  εν λόγω υπόθεση και  οι  δύο  21χρονοι.      
 
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ρεθύμνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook