Παράσταση διαμαρτυρίας των φιλόζωων έξω από το αστυνομικό μέγαρο Χανίων - Η πρόεδρος του φιλοζωικού κατήγγειλε περιστατικό πυροβολισμού σκύλου στα Σφακιά  

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι οι φιλόζωοι έξω από το αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. 

Διαμαρτύρονται έντονα για τα πρόσφατα περιστατικά δηλητηριάσεων ιδιόκτητων και αδέσποτων ζώων στα Χανιά το τελευταίο διάστημα από φόλες που έχουν σπείρει επιτήδειοι σε διάφορα σημεία της πόλης.Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν φωτογραφίες με ζώα που θανατώθηκαν και αυτοσχέδια πλακάτ με το μήνυμα «ΣΤΟΠ στις φόλες» ενώ αντιπροσωπεία τους επέδωσε ψήφισμα στις αστυνομικές Αρχές

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου Χανίων Νατάσσα Μπομπολάκη, "Τα Χανιά έχουν καταντήσει ένα απέραντο νεκροταφείο μικρών ζώων.". Η κα. Μπομπολάκη κάνει έκκληση στην αστυνομία και σε όλες τις αρμόδιες αρχές να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Πυροβόλησαν σκύλο σήμερα στα Σφακιά

Όπως κατήγγειλες στους δημοσιογράφους η κα Μπομπολάκη σήμερα στα Σφακιά υπήρξε πυροβολισμός ιδιόκτητου σκύλου και όπως δηλώνει η ίδια, η αστυνομία Σφακίων κάνει τα πάντα για την εύρεση του δράστη, ενώ αποδίδει τα εύσημα στους αστυνομικούς που μερίμνησαν για την φροντίδα του ζώου. 

Με δάκρυα στα μάτια και μια φωτογραφία των νεκρών ζώων που φρόντιζε, στα χέρια της

Ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους που βρέθηκαν στο Μέγαρο σήμερα το μεσημέρι ήταν και μια γυναίκα από την Σουηδία που ζει στην Χαλέπα.

Η ίδια συνήθιζε να φροντίζει κάποια αδέσποτα ζώα της περιοχής που ωστόσο λίγες ημέρες πριν τα βρήκε δηλητηριασμένα. Με δάκρυα στα μάτια και την φωτογραφία των νεκρών ζώων στα χέρια της ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.