\”Καινούρια σελίδα ανοίγει στη συνεργασία του Star με τη Χριστίνα Λαμπίρη\”, με αυτή την πρόταση ξεκινά το δελτίο τύπου του Star, το οποίο υπογράφει η Λόλα Νταϊφά. Οι νέες αρμοδιότητες της παρουσιάστριας, για τις οποίες ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα αμέτρητα σενάρια, είναι η παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του καναλιού δύο Σαββατοκύριακα το μήνα και η θέση της Creative Αdvisor στη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών.

Φαίνεται πως \”τέλος καλό, όλα καλά\” όσον αφορά στη συνεργασία της Χριστίνας με το Star, αφού η ίδια παραμένει με αυτό τον τρόπο στο γυαλί, ενώ παράλληλα θα δοκιμάσει τις ικανότητές της και πίσω από τις κάμερες, ως σύμβουλος ενημέρωσης.

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε το Star:

\”ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ… ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
 

Μετά από δέκα επιτυχημένα χρόνια στο τιμόνι της εκπομπής «Super Star», η Χριστίνα Λαμπίρη από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σταθμού δύο Σαββατοκύριακα το μήνα.

 

Παράλληλα, η εποικοδομητική συνεργασία της με το Κανάλι διευρύνεται, καθώς αναλαμβάνει τη θέση της Creative Advisor στη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών. Η εμπειρία της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όχι μόνο σε δημοσιογραφικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο συνολικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με τη δυναμική της προσωπικότητα θα συμβάλουν δημιουργικά στη λειτουργία του Τμήματος.

Καλό μήνα & καλή δύναμη από όλους μας\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook