Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου προγραμματίζονται μια σειρά περιοδειών, συναντήσεων και συσκέψεων. 

Πιο συγκεκριμένα:

• Σάββατο 24/2
Συνάντηση κλιμακίου του ΚΚΕ στις 11πμ,με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ηρακλείου, στο Αστυνομικό Μέγαρο , με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.

• Δευτέρα 26/2
Συνάντηση κλιμακίου του ΚΚΕ στις 12πμ, με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης , με επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος .
Σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» στις 7μμ, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Γάζι , με ομιλητή τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» στις 7μμ, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αλικαρνασσού , με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.
Σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» στις 7μμ, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Μασταμπά, με ομιλητή τον Αντρέα Κοκοσάλη, μέλος ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

• Τετάρτη 28/2
Σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» στις 7μμ, στην αίθουσα του νηπιαγωγείου Τυμπακίου , με ομιλητή τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος .
Εκδήλωση των Τομεακών Οργανώσεων Ηρακλείου της ΚΝΕ με θέμα «Υπάρχει λύση για τη νέα γενιά. Έλα μαζί μας στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας, το σοσιαλισμό-κομμουνισμό» στις 7μμ στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου με ομιλητή τον Βαγγέλη Μαγνήσαλη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.