“Για άλλη μια φορά ψέματα, κοροϊδία και εμπαιγμός” αναφέρει ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Στην ανακοίνωση αναγράοφνται και τα εξής:

“Μετά τη σημερινή (σ.σ. την Παρασκευή) συνάντηση- ενημέρωση απο τον Υποδιοικητή και τον Διοικητικό Διευθυντή ( ενώ είχε προγραμματιστεί ενημέρωση απ τον Διοικητή), περιμέναμε όλη τη μέρα κάτι νεότερο σχετικά με την αποπληρωμή των δεδουλευμένων του προσωπικού καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης.

Δυστυχώς όμως……………………..

Παίζουμε το δεύτερο σετ του πιγκ-πογκ Κυβέρνηση – Ελεγκτικό Συνέδριο, χωρίς νικήτη αλλά ΜΕ ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.

Το ίδιο έργο το είδαμε και πριν λίγο καιρό με το επικουρικό προσωπικό και καθώς φαίνεται θα το βλέπουμε συχνά απο δω και πέρα, αφού κατάφεραν και καθιέρωσαν τις συμβάσεις, τις ελαστικές μορφές εργασίας, την κοροιδία και την ομηρία χιλιάδων εγαζομένων.

Το δε εκβιαστικό ”  Ή κάνεις υπομονή ή διαμαρτύρεσσαι και φεύγεις μολις λήξει η σύμβαση σου ” είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ ,ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ.

Για την κατάντια αυτή σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το προσωπικό που δίνει καθημερινά μάχη με τα τεράστια προβλήματα του Νοσοκομείου, γιαυτό και δεν αξίζει να του βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό.

Φταίει καθαρά το Υπουργείο Υγείας, η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης και η Διοίκηση του Νοσοκομείου, που αντί να διώξει τους εργολάβους απο τα Νοσοκομεία δημιουργήσαν στρατιές ομήρων και απλήρωτων εργαζομένων, οι οποίοι φοβισμένοι για το εργασιακό τους μέλλον, παρακολουθούν σαστισμένοι τις αρνητικές εξελίξεις.

Η Ένωση Εργαζομένων και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου τάσσεται στο πλευρό των απλήρωτων συναδέλφων και οπως ορίστηκε και στην πρωινή συνάντηση, αφού δεν υπήρξε θετική εξέλιξη στο ζήτημα σήμερα, η συνάντηση του προσωπικού επαναπρογραμματίζεται για τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 μ.μ. για τη λήψη αποφάσεων.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook