Διήμερη επίσκεψη Mπακογιάννη - Αυγενάκη στο Ηράκλειο - Συναντήσεις με την πολιτική και θρησκευτική ηγεσία και τους παραγωγικούς φορείς του τόπου

Διήμερη επίσκεψη της Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ. - Βουλευτή Α΄ Αθηνών κ. Ντόρας Μπακογιάννη και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και την Τετάρτη, 27 - 28 Φεβρουαρίου 2018.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με την πολιτική και θρησκευτική ηγεσία και τους παραγωγικούς φορείς του τόπου, καθώς και στοχευμένες επισκέψεις.

Ειδικότερα:

ΤΡΙΤΗ 27 - 02 - 2018

11.00 πμ  Σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης με την παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Στ. Αρναουτάκη και των Δημάρχων του νομού Ηρακλείου. 

12.45 μμ  Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο στην Αρχιεπισκοπή.    

1.15 μμ  Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

5.30 μμ  Σύσκεψη με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορο-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου (ΕΒΕΗ).

6.00 μμ  Εκδήλωση του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με στελέχη του κόμματος και εκπροσώπων επιστημονικών, παραγωγικών, κλαδικών και οικονομικών φορέων του νομού Ηρακλείου, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με θέμα «Ανάπτυξη μέσα από τη στήριξη της Μικρομεσαίας Επιχείρησης»

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 - 02 - 2018

1.00 μμ  Επίσκεψη στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου στην Τύλισο..

2.00 μμ  Περιοδεία στην περιοχή του Κρουσώνα.