Αυστηρή απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη μετά και τις δηλώσεις του Χρήστου Μαρκογιαννάκη για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε πριν από λίγο η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας της στο Ηράκλειο.

Η κ. Μπακογιάννη κλήθηκε για μία ακόμη φορά να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του Χρήστου Μαρκογιαννάκη στο πλαίσο της εορταστικής εκδηλωσης της ΝΟΔΕ Χανίων.

"Τα ψηφοδέλτια, ανεξαρτήτως δηλώσεων, τα αποφασίζει ο πρόεδρος" απάντησε αυστηρά η κ. Μπακογιάνη στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ. δήλωσε ιδιαιτέρως ανήσυχη για τα εξωτερικά θέματα της χώρας, τονίζοντας πως φοβάται ότι τα τα "Ίμια 2" είναι πολύ χειρότερα από τα "Ίμια 1".

Η ίδια εξέφρασε την ανησυχία της και για την οικονομική κατάσταση της χώρας. "Ο κ. Τσίπρας θα επιχειρήσει να αποδράσει με εκλογές γιατί το αφήγημα στην οικονομια δεν του βγαίνει καθόλου, αλλά και η κατάσταση στα εξωτερικά θέματα είναι πολύ κακή", είπε.

Τέλος σχολίασε και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κ. Ράνια Αντωνοπούλου, λέγοντας πως όταν διάβασε για πρώτη φορά για το επίδομα που παίρνει η κ. Αντωνοπούλου, δεν μπορούσε να το πιστέψει και αρχικά θεώρησε πως πρόκειται για ψέμα.