Ο παλμός της επιχειρηματικότητας θα έχει ως επίκεντρο την Κρήτη, από 02 έως 10 Μαρτίου. Το Startup Europe Week Crete 2018, σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι.

Ο Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) διοργανώνει εκ νέου το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Startups (Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα) – Startup Europe Week Crete για 3η συνεχόμενη χρονιά, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης.

Το Startup Europe Week Crete 2018, θα διεξαχθεί σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι, με σκοπό τη “μεταφορά” του πάθους για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομίας και τα startups σε όλη την Κρήτη!

 

Χανιά: Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 | Κλείσε εδώ θέση δωρεάν | Δες το πρόγραμμα εδώ.
Ρέθυμνο: Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018 | Κλείσε εδώ θέση δωρεάν | Δες το πρόγραμμα εδώ.
Λασίθι: Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 | Κλείσε εδώ θέση δωρεάν | Δες το πρόγραμμα εδώ.
Ηράκλειο: Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 | Κλείσε εδώ θέση δωρεάν | Δες το πρόγραμμα εδώ.

Φέτος, το συνέδριο έχει την θεματική “Αναπτύσσοντας το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη”.

Κοινό και ομιλητές θα εμπνευστούν, θα δικτυωθούν, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα δημιουργήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού startup οικοσυστήματος στην Κρήτη!

Πιο συγκεκριμένα, το Startup Europe Week Crete 2018, αποτελείται από ομιλίες, πάνελ στρογγυλής τραπέζης, workshops, διαγωνισμούς καικλειστές παρουσιάσεις σε angel investors.

Το Startup Europe Week διοργανώνεται στην Κρήτη εθελοντικά από τον Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας). Αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, καθηγητές, ξενοδόχους, φοιτητές, νέους επιστήμονες, μηχανικούς, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, κοινωνικές επιχειρήσεις, παραγωγούς, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους, startuppers κ.α

Το Startup Europe Week Crete είναι υπό την αιγίδα των: Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, StartUpGreece, Exporters Association of Crete

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι: Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Γραφείο Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα, EnterpriseGreece, Europe Direct Crete, ΤΕΙ Κρήτης, Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΙΤΕ, STEP-C, Wines Of Crete

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook