Πρώην Αντιδήμαρχος των Σφακίων τα βάζει με την Περιφέρεια και καλεί τον Σταύρο Αρναουτάκη να μεριμνήσει για την αποκατάσταση των προβλημάτων

Ακόμα δεν έχουν συνέλθει οι κάτοικοι των περιοχών Βουβά-Νομικιανά από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή, πριν από 8 ημέρες.Τεράστιοι όγκοι απο χώματα και πέτρες, κατέκλυσαν τους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής, καθώς απο τις ισχυρές βροχοπτώσεις σχηματίστηκαν ορμητικοί χείμαρροι.

Σπίτια κατακλύστηκαν απο νερά και φερτά υλικά, και η εικόνα παραμένει ίδια 8 ημέρες αργότερα, εκτός από μερικές παρεμβάσεις που έγιναν.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Σφακίων, Μανούσος Χιωτάκης, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης καλεί τον Περιφερειάρχη να πάρει πρωτοβουλία για την βελτίωση της κατάστασης.

Όπως αναλυτικά αναφέρει στο μήνυμα του:

Σε απόγνωση είναι οι κάτοικοι των χωριών Βουβά – Νομικιανα από την αδιαφορία της πολιτείας, που έχουν περάσει 8  μέρες από την καταστροφική νεροποντή και παραμένουν τα σπίτια του, οι δρόμοι, οι περιουσίες τους γεμάτα μπαζα. Καλώ τον Περιφερειάρχης Κρήτης,κ. Αρναουτάκηνα πάρει πρωτοβουλία.

Η μόνη παρέμβαση ήταν να βγάλουν 10 φορτηγά μπάζα από τον δρόμο ( οι δρόμοι είναι μια λάσπη )

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook