Με σημαντικούς ομιλητές και θέμα “Αναπτύσσοντας το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη”.

Ο Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) διοργανώνει την Παρασκευή 2/3 από τις 14:30 μέχρι τις 21:30, το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, Startup Europe Week Crete | Chania στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης, το ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και την Π.Ε. Χανίων.

Φέτος, το συνέδριο έχει την θεματική “Αναπτύσσοντας το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη”. Κοινό και ομιλητές θα εμπνευστούν, θα δικτυωθούν, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα δημιουργήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού startup οικοσυστήματος στην Κρήτη!

Στα Χανιά θα μας εμπνεύσουν οι:

Manolis Lerakis, CEO of AVOEL
Steve Vranakis, Executive Creative Director at Google Creative Lab
Minos Garofalakis, Director at IMIS Institute – Research Center “Athena”
Vasileios Μakios, General Director at Corallia, Professor emeritus at University of Patras

Στη συνέχεια θα υπάρξει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που θα συντονίσει η δημοσιογράφος του SBC Channel Ηρώ Ράντου, με την ενεργή συμμετοχή του κοινού που θα θέσει τις δικές του ερωτήσεις μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας conferience.

Μετά το πέρας των ομιλιών το συνέδριο συνεχίζει με ένα απόλυτα διαδραστικό χαρακτήρα καθώς το κοινό θα πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα θα δοθεί στους συμμετέχοντες ένα πραγματικό πρόβλημα. Θα τεθεί λοιπόν ένα challenge (μια πρόκληση) στην οποία οι συμμετέχοντες σε ομάδες θα αναπτύξουν ιδέες και θα προτείνουν λύσεις, οι οποίες θα προκύψουν με την εφαρμογή εργαλείων νοητικής σύλληψης, με απόλυτα βιωματικό τρόπο.

Το workshop θα υποστηριχθεί από μέντορες συνεργάτες / εθελοντές του Youth Entrepreneurship Club.

Ενώ, στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για έπαθλα αξίας 1000€, στο ‘Speedy Networking Contest’.

Mε την ανακήρυξη των νικητών, ξεκινάει το networking event.

Παράλληλα με το networking event, θα διεξάγεται σε κλειστή αίθουσα το ‘Yec Pitch & Win’, όπου θα παρουσιάζονται επιχειρηματικά σχέδια σε angel investors.

Το Startup Europe Week Crete είναι υπό την αιγίδα των:

Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, StartUpGreece, Exporters Association of Crete.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι:

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Γραφείο Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα, EnterpriseGreece, Europe Direct Crete,  ΤΕΙ Κρήτης, Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΙΤΕ, STEP-C, Wines Of Crete.

Δείτε την πλήρη agenda του Startup Europe Week Chania εδώ.

Για το Startup Europe Week Chania κάντε δωρεάν την εγγραφή σου από εδώ.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.