Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση ΟιΝοτικών  που έγινε το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Minoa Palace Resort στον Πλατανιά.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση ΟιΝοτικών  που έγινε το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Minoa Palace Resort στον Πλατανιά.

Ο πρόεδρος Δ.Ο πρόεδρος του δικτύου Οινοποιών Δυτικής Κρήτης, κ. Νίκος Καραβιτάκης, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της έκθεσης.

Η ευχαριστήρια επιστολή

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες του προέδρου και όλων των μελών του Δικτύου Οινοποιών Νομού Χανίων Ρεθύμνου του Wines of Crete,  για την μεγάλη υποστήριξη που παρείχατε με την συνδιοργάνωση,  με την χορηγία , με την παροχή υπηρεσιών και τους επισκέπτες, όσο αφορά την οινική έκθεση ¨ΟιΝοτικά ΄18¨ που έγινε το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Minoa Palace Resort στον Πλατανιά.

Ειδικότερα ευχαριστίες στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για την συνδιοργάνωση και στο Minoa Palace Resort  για την υποστήριξη τους. 

Στον μεγάλο χορηγό Astron ,  στους χρυσούς χορηγούς Gs Label Print,  San glass, Euroinox Γαβαλάς, Αξεσουάρ Κρασιού Ευτυχιάδης .  

Στους χορηγούς , τα εστιατόρια Boheme και Salis, τις εταιρίες, Cork Hellas (DIAM) , Technohart, Κοροπούλης , Αlves  , Tryx s.a., MasterFold s.a., Aegeas flexo prepress. 

Στους χορηγούς που με προϊόντα τους έδωσαν κεράσματα στους επισκέπτες και εκθέτες της έκθεσης, στην σχολή Hotelier Education, στις εταιρίες Μύλοι Κρήτης- Vero Kritiko τυρί γραβιέρα , Κασσάκης Αλλαντικά , Χιωτάκης παξιμάδια. 

Τον χορηγό φιλοξενίας, για τους καλεσμένους δημοσιογράφους και somelier, το ξενοδοχείο Porto  Veneziano. 

Τους συντονιστές των σεμιναρίων, που έγιναν παράλληλα με την έκθεση στο Μinoa Palace, στην Υρώ Κολιακουδάκη οινοχόος ,στον Νίκο Μάνεση συγγραφέας, στον Μιχάλη Παπατσίμπα Τεχνολόγος Γεωπόνος & ιδιοκτήτης wine bar Materia Prima στο Κουκάκι, στον Γρηγόρη Ράππο somelie.

Και όλους τους επιχειρηματίες & οινόφιλους επισκέπτες.

Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το Flashnews.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook