Την περασμένη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία αγωνιστική προπόνηση ολυμπιακού ταεκβοντό με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες 2ης γενιάς daedo gen2.

Η προπόνηση έγινε στο κλειστό της παλιάς Ηλεκτρικής και συμμετείχαν σε αυτήν με αθλητές και τα σωματεία ΑΣ Ανδρογέως, ΑΣ Δαυίδ και ΑΣ Περάματος ανεβάζοντας έτσι το επίπεδό της.

Η ενημέρωση του ΑΣ Κρήτες αναφέρει τα εξής:

Με επιτυχία διεξήχθη τη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο κλειστό της παλιάς ηλεκτρικής αγωνιστική προπόνηση ολυμπιακού ταεκβοντό, με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες 2ης γενιάς daedo gen2. Ο προπονητής του συλλόγου Καντάρας Νίκος δήλωσε: «Τα ηλεκτρονικά συστήματα ήρθαν από την Αθήνα σε συνεργασία με τα σωματεία ΑΣ. ΑΘΛΗΣΗ ΝΙΚΑΙΑΣ και ΑΣ. ΑΙΟΛΟΣ, και οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν πάνω σε αυτά έτσι ώστε να προετοιμάζονται καλύτερα για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Αυτές οι προπονήσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές, διότι οι αγώνες πλέον, από τα διασυλλογικά, πανελλήνια, έως κ τις Ολυμπιάδες διεξάγονται με αυτά τα συστήματα, και μας βοηθάνε ώστε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τους αθλητές μας.» Το “παρών” με αθλητές έδωσαν και τα σωματεία ΑΣ.ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ, ΑΣ ΔΑΥΙΔ και ΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο της προπόνησης.

Ο ΑΣ. ΚΡΗΤΕΣ ευχαριστεί για ακόμα μια φορά το αθλητικό τμήμα του δήμου Χανίων για την συνεργασία και την στήριξή του, καθώς και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών που ήταν και πάλι δίπλα μας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook