Εκδήλωση για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων μικρομεσαίων επιχειρήσεων του νησιού

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Google Ελλάδας θα ανακοινώσουν την Δευτέρα 5 Μαρτίου την συνεργασία τους με σκοπό την επέκταση της τουριστικής περιόδου στην Κρήτη μέσα από την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων μικρομεσαίων επιχειρήσεων του νησιού και την πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online της Google.

Η ανακοίνωση θα γίνει στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ψηφιακές Δεξιότητες για την Ανάπτυξη του Τουρισμού στην Περιφέρεια Κρήτης», που θα ξεκινήσει στις 11:30 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, αίθουσα Καστελλάκη (Κορωναίου 9, Ηράκλειο), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν: Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, ο  Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης και η Διευθύντρια Marketing της Google στην Ελλάδα Μαρία Φουντά. Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Ιωάννης-Οδυσσέας Λ. Ζώρας, ενώ θα μιλήσει ο Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιων Οργανώσεων του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Έλληνας Ψηφιακός Πρωταθλητής, κ. Νίκος Μιχαλόπουλος.    
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook