Για “ανούσια επικοινωνιακή πολιτικής της δημοσιότητας” κατηγορεί τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Ντουντουλάκη, η δημοτική αρχή Πλατανιά με αφορμή επιστολή που είχε δημοσιοποιήσει κατηγορώντας επί της ουσίας το δήμο οτι προσφέρει υπηρεσίες στους δημότες όπως η καθαριότητα, την τουριστική ως επι το πλείστον περίοδο.

Σε απάντηση ο δήμος εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Καταρχήν αποφύγαμε να απαντήσουμε στη σωρεία των επιστολών της αντιπολίτευσης το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να μην γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικής τα προβλήματα  αλλά και οι λύσεις τους στο Δήμο Πλατανια

Η αναφορά αυτή αφορά, το σχόλιο του κ. Ντουντουλάκη περί επαναλαμβανόμενων δελτίων τύπου, όπου προφανώς εννοεί τις απανωτές επιστολές του. 

Σε ότι αφορά το περιεχόμενο της επιστολής θα περίμενε κανείς από ένα σοβαρό επιχειρηματία και υπεύθυνο πολίτη , όπως προφανώς είναι και ο ίδιος, όταν διαπιστώνει την ασυνειδησία συμπολιτών μας, αφενός να τις στηλιτεύει και αφετέρου να απευθύνεται προς τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου αυτές να επιληφθούν και να αποκαταστήσουν τη βλάβη που ένας ασυνείδητος συμπολίτης μας παράνομα και αυθαίρετα έχει δημιουργήσει. Εάν οι υπηρεσίες και η Δημοτική αρχή δεν πράξουν τα δέοντα έχει κάθε δικαίωμα  και υποχρέωση να το καταγγείλει. Όμως στην παρατειθέμενη περίπτωση προτιμήθηκε  η ανούσια επικοινωνιακή πολιτική της δημοσιότητας . Αυτό είναι ξεκάθαρο όταν σε ανάλογη περίπτωση προ λίγο ημερών, μετά από ενημέρωση του Δήμου για αντίστοιχη παράνομη-αυθαιρεσία, ο Δήμος ενέργησε αμέσως και αποκατάστησε την περιβαλλοντολογική υποβάθμιση ( παραθέτουμε σχετικές φωτογραφίες πριν και μετά την παρέμβαση του Δήμου) .

Σε ότι αφορά την παραλία του Ταυρωνίτη, στη οποία ο Δήμος τα τελευταία χρόνια έχει παρέμβει επανειλημμένως για την αποκατάσταση στα πεζοδρόμια  καθώς και για την αντικατάσταση δεκάδων φωτιστικών σωμάτων και ιστών, πέρα από την κλάδευση της δενδροστοιχίας και της αισθητική αναβάθμιση της, η υπηρεσία αφαίρεσε  τα καλύμματα ( φούσκες), μέρους  φωτιστικών σωμάτων, προκειμένου αυτά να μην καταστραφούν για άλλη μια φορά από τα σφοδρά καιρικά φαινόμενα όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, λόγω της παράκτιας θέσης τους.

Σε κάθε περίπτωση ο “ψηλός” φωτισμός ( φωτιστικά σε στύλους της ΔΕΗ) , τα όποια αποτελούν μεγάλος μέρος του φωτισμού της παραλιακής οδού, είναι σε πλήρη λειτουργία. (παραθέτουμε ανάλογες φώτο )

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook