Κρούσμα καννιβαλισμού, σοκάρει την κοινωνία της πόλης Murmansk στο βορειότερο τμήμα της Ρωσίας, χώρα με παράδοση στον κανιβαλισμό.

Ένας 21χρονος σεφ, προσποιούμενος ότι ήταν ομοφυλόφιλος, γνώρισε το θύμα του σε ιστοσελίδα του διαδικτύου. Κατάφερε να το οδηγήσει στο διαμέρισμά του, να το σκοτώσει και στη συνέχεια να το φάει.

Ο δράστης ομολόγησε στην αστυνομία το αποτρόπαιο έγκλημά του, λέγοντας πως το μόνο κίνητρο που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη ήταν η περιέργεια του για τη γεύση του ανθρώπινου κρέατος.

Και σαν να μην ήταν αρκετή η διαστροφή του εγκλήματός του, ο Ρώσος σεφ ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο \”εδέσματα\” που ετοίμασε από το σώμα του άτυχου θύματος, το οποίο αργότερα αφαιρέθηκαν από την αστυνομία.

\”Του είπα να ξεντυθεί και να μπει στην μπανιέρα και εκεί τον σκότωσα\”, είπε ατάραχος ο νεαρός καννίβαλος κατά την φρικιαστική ομολογία του. \”Toν γύρισα ανάποδα, γέμισα την μπανιέρα με νερό για να μαλακώσει το πτώμα, τον έκοψα σε μικρά κομμάτια και τον τηγάνισα. Πρόσθεσα ντομάτα, λάδι και τον έφαγα\”.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στον δολοφόνο, όταν η μητέρα του θύματος δήλωσε την εξαφάνιση του γιου της και συμβούλευσε την αστυνομία να ψάξει μεταξύ των διαδικτυακών του φίλων.

Ο δράστης, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο news247.gr, επέλεξε ομοφυλόφιλο θύμα διότι στη Ρωσία οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις δύσκολα αποκαλύπτονται και ήλπιζε πως με αυτό τον τρόπο θα συγκαλύπτονταν το έγκλημα του.

Τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών, αλλά και ψυχιατρική παρακολούθηση για να διαπιστωθεί αν είναι ικανός να παραστεί στη δίκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook