Η κυρία Μπακογιάννη συμφώνησε με την τοποθέτηση του Προέδρου αναφορικά με τον εξωδικαστικό μηχανισμό και τη ρύθμιση οφειλών.

Σε συνάντηση εκπροσώπων φορέων του Νομού μας με την Τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ,  κ. Ντόρα Μπακογιάννη, για θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη μέσα από τη στήριξη της Μικρομεσαίας Επιχείρησης συμμετείχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών  PALSO  Νομού Ηρακλείου, κ. Γιώργος Χατζηδάκης, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Αναφέρθηκε στα πενιχρά, βάσει στοιχείων, μέχρι τώρα αποτελέσματα του εξωδικαστικού μηχανισμού και της ρύθμισης οφειλών σε έως 120 δόσεις.

Σε συνέχεια δε της  προσπάθειας του κλάδου για ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτικών προσώπων για συγκεκριμένες και επιλεκτικά δυσμενείς  διατάξεις του ν. 4093/12 περί επικαιροποίησης των ήδη υφιστάμενων αδειών λειτουργίας των κέντρων ξένων γλωσσών ανέφερε ενδεικτικά ορισμένες εξ αυτών. Τόνισε  παράλληλα ότι ο κλάδος μας όχι μόνο αναγνώρισε, αλλά και υποστήριξε έμπρακτα άλλες σωστές διατάξεις του εν λόγω νόμου, όπως κτηριοδομικά,  πυρασφάλεια, κ.λ.π.

Η κυρία Μπακογιάννη συμφώνησε με την τοποθέτηση του Προέδρου αναφορικά με τον εξωδικαστικό μηχανισμό και τη ρύθμιση οφειλών. Σε ό, τι αφορά τον 4093/12 αναγνώρισε το δίκαιο των θέσεων του κλάδου και δήλωσε ότι  οι συγκεκριμένοι  και όποιοι, ενδεχομένως,  άλλοι παραλογισμοί του νόμου πρέπει να αντιμετωπισθούν, χωρίς  βέβαια να γίνουν εκπτώσεις σε θέματα ασφάλειας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook