Πολίτης περιγράφει τι ακριβώς συνέβη κα μας αφήνει άφωνους με το θράσος κάποιων

Το περιστατικό συνέβη στην παραλιακή του Ηρακλείου στο ύψος του Τάλως, αφήνοντας άναυδο τον ίδιο αλλά και όσους το διαβάζουν.

Δείτε τι γράφει ο ίδιος:

«Χτες μου συνέβη το εξής παράλογο περιστατικό.. Βρισκόμουν έξω από το Τάλως κ συγκεκριμένα στο σημείο που έχει παρκάρει το μαύρο Smart όταν κάποια στιγμή μου λέει η κοπέλα μου, πήγαινε λίγο πιο πέρα. Και χωρίς να το σκεφτώ έκανα ένα μέτρο πιο πέρα. Και την ώρα που γυρνάω για να δω από περιέργεια ποιος ήθελε να περάσει βλέπω το μαύρο Smart και ανεβαίνει το πεζοδρόμιο, τον τύπο που το οδηγαγε να βγαίνει έξω και σα να μη τρέχει τίποτα να φεύγει!!!

Εγώ εκείνη τη στιγμή τα έχασα κ λέω πλάκα μου κάνουν,δε μπορεί να σοβαρολογει ο τύπος!!Κι όμως πάρκαρε μια χαρά πάνω στο πεζοδρόμιο!!!Θα μπορούσα να κάνω μεγάλη φασαρία,αλλά σεβάστηκα την κοπέλα μου, ειλικρινά δηλ. Σας παρακαλώ δημοσιεύστε και τις πινακίδες αυτού του Γαϊδάρου!!! Έλεος πια με τους ηλίθιους!!!»

Λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν είναι δυνατή η δημοσιοποίηση των πινακίδων.

Ωστόσο, επειδή βλέπουμε δυο αυτοκίνητα πάνω στο πεζοδρόμιο, φαίνεται ότι η κατάληψη των συγκεκριμένων πεζοδρομίων στο Ηράκλειο αποτελεί ίσως συχνή “καβάτζα” για τους γαϊδουρίστες.

Ίσως ένα πέρασμα της τροχαίας από το σημείο να φέρει βροχή προστίμων και το πεζοδρόμιο να ξαναγίνει πεζοδρόμιο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook