Είναι ένα ξενοδοχείο με άποψη και το καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά.  Καταφέρνει να παντρέψει αρμονικά το μοντέρνο design και την.…ιστορία. Πως γίνεται αυτό; Ας το ανακαλύψουμε…

Το LAVRIS City Suites

Το LAVRIS City Suites είναι ένα ξενοδοχείο πόλης και βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα προνομιακή θέση, μόλις 300 μέτρα από το ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου.

Λόγω της θέσης του, παρέχει άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς κόμβους, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά από κέντρο της πόλης και στο λιμάνι. Διαθέτει επίσης δωρεάν parking.

Η ιδέα δημιουργίας του στηρίχθηκε σε μια βασική αρχή. Στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν στο Ηράκλειο, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι, είτε για διακοπές.

«Ταξίδι» στο Μινωικό πολιτισμό

Το όνομα LAVRIS επιλέχθηκε συμβολικά και παραπέμπει στο λατρευτικό διπλό πέλεκυ της Μινωικής εποχής.

Το βασικό concept πάνω στο οποίο στηρίχθηκε ολόκληρος ο σχεδιασμός τους ξενοδοχείου, είναι ο Μινωικός πολιτισμός, ο πρώτος πολιτισμός της Κρήτης. Η Αριάδνη η κόρη του βασιλιά Μίνωα, ο πρίγκιπας με τα κρίνα, ο δίσκος της Φαιστού, το ζατρίκιο κ.α., είναι τα θέματα που κοσμούν τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Με σεβασμό στον αρχαιότερο πολιτισμό της Ευρώπης, οι εμπνευστές του LAVRIS, θέλησαν να δημιουργήσουν φιλόξενους χώρους, με λιτές γραμμές και αρμονικό συνδυασμό χρωμάτων. Χώρους που αποπνέουν ατμόσφαιρα ζεστασιάς και  πολυτέλειας. Χώρους που ενσωματώνουν δημιουργικά στην ιστορία, το σύγχρονο σχεδιασμό και τις νέες τάσεις και εξελίξεις. Και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Για τον επισκέπτη της πόλης του Ηρακλείου, οι χώροι του LAVRIS City Suites είναι μια εισαγωγή στην ιστορίας της. Ένα απαράμιλλο «ταξίδι» στα σύμβολα και στις εικόνες μιας άλλης εποχής…

Οι σουίτες

Το LAVRIS διαθέτει τέσσερις δίκλινες άνετες σουίτες υψηλών προδιαγραφών, όλες στην ίδια φιλοσοφία, αλλά με ξεχωριστό θέμα και διακόσμηση η κάθε μία.

Σχεδιασμένες με πρωτοποριακή οπτική και αισθητική, οι σουίτες του LAVRIS City Suites δημιουργούν ένα ήσυχο, διακριτικό και εκλεπτυσμένο περιβάλλον.

Όλες οι σουίτες βρίσκονται στο 2ο όροφο και διαθέτουν ανατομικά στρώματα και μαξιλάρια Coco-mat, σατέν βαμβακερά σεντόνια, δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν Wi-Fi, γραφείο εργασίας, minibar, safebox, μηχανή εσπρέσο και πολλές άλλες ανέσεις και δυνατότητες.

Και επειδή η όμορφη διαμονή ξεκινά πάντα με ένα ζεστό καλωσόρισμα, ένας δίσκος με δώρα της Κρητικής φύσης, σας περιμένει να τα απολαύσετε…

Εσείς απλά, εφοδιαστείτε με καλή διάθεση και το LAVRIS City Suites σας υπόσχεται μια αξέχαστη διαμονή!

LAVRIS City Suites
Λεωφόρος Ικάρου 38 & Τ. Γεωργιάδη, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ.: 2810 244448
Email: info@lavrissuites.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook