«Ήμουν ημιλιπόθυμος τη στιγμή του τροχαίου»

Μετά από 15 ημέρες νοσηλείας σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, ο Ηλίας Βρεττός πήρε εξιτήριο το πρωί της Δευτέρας και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για το τροχαίο που είχε την Καθαρά Δευτέρα, δημοσιεύοντας επίσης μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.   «Δεν έχω ξανανιώσει πιο ευτυχισμένος στη ζωή μου…!!!», ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία του.   

Μιλώντας στις κάμερες που βρίσκονταν έξω από το νοσοκομείο, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του, αλλά και τους γιατρούς του σημειώνοντας πως είναι θαύμα το γεγονός ότι ζει μετά από ένα τέτοιο τροχαίο και ότι έζησε τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής του.   

«Έχω ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής μου. Βγαίνω νικητής. Θαύμα το ότι σώθηκα και ευλογία από τον Θεό ότι στέκομαι στα πόδια μου αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Ηλίας Βρεττός κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως κατά τη διάρκεια του ατυχήματος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.   

 

 

Δεν έχω ξανανιώσει πιο ευτυχισμένος στη ζωή μου…!!! #backhome #newlifejuststarted #feelingmorethanblessed #thanku #loveuall Ο αγώνας τώρα ξεκινάει!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις

«Οι συνθήκες ήταν απίστευτα συγκυριακές και σπάνιες. Ένα πράγμα θα σας πω για να καταλάβετε. Έχω κάνει χιλιάδες live και έχω αφήσει το αυτοκίνητό μου στο αεροδρόμιο. Εκείνη τη μέρα επειδή είχα τροφική δηλητηρίαση και ήμουν τελείως αδύναμος, φώναξα μια φίλη μου να με πάρει για πρώτη φορά στη ζωή μου. Επειδή εγώ βρισκόμουν σε κατάσταση ημιλυπόθυμη μέσα στο αυτοκίνητο. Είχα αφυδατωθεί πάρα πολύ. Δεν είχα τις αισθήσεις μου καλά. Ανέκτησα ουσιαστικά τις αισθήσεις μου την ώρα που άρχισαν οι στραβοτιμονιές. Είδα ένα αυτοκίνητο να περνάει δίπλα μας Δεν μπορώ να σας πω περισσότερο για αυτό. Ακόμα δεν έχω δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Με την κοπέλα βεβαίως έχουμε μιλήσει», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook