Όλα ξεκίνησαν στραβά για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό με το γκολ που δέχθηκε με τη σέντρα του αγώνα με τον Εργοτέλη και συνεχίστηκαν έτσι.

Στο γρήγορο γκολ στάθηκε στις δηλώσεις του και ο Γιώργος Πετράκης αναφέροντας τα εξής: «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα με βάση τον τρόπο παιχνιδιού της. Για μας, αυτό δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο, επειδή δεχτήκαμε γκολ πάρα πολύ γρήγορα και μετά κληθήκαμε να διαχειριστούμε μία κατάσταση όπου στην ουσία δεν είχαμε προσαρμόσει σε αυτό τον τρόπο την τακτική μας. Παρ’ όλ’ αυτά στο α’ ημίχρονο κάναμε, αν θυμάμαι καλά, 2 ή 3 πολύ καλές ευκαιρίες για να μπούμε στο ματς και κυρίως στο 1-0 και το 2-0. Ισως, αν έμπαινε εκεί κάποιο γκολ, να μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο απ’ το ματς. Στο β’ ημίχρονο και με βάση την αλλαγή που προσπαθήσαμε να κάνουμε στον σχηματισμό μας -ενώ καταφέραμε να περιορίσουμε τον Εργοτέλη χωρίς να μας κάνει κάποιες ευκαιρίες και ήμασταν κοντά στο δικό τους μισό- δεν καταφέραμε να γίνουμε ιδιαίτερα απειλητικοί. Για μας, πραγματικά αυτή η ήττα μας στενοχωρεί, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να επηρεάσει όλη την προσπάθεια και τον αγώνα που έχουμε κάνει όλον αυτό τον καιρό. Είναι κάτι που είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σίγουρα, θα πρέπει να ψάξουμε να δούμε τι δεν κάναμε καλά. Θέλουμε να το ξεχάσουμε γρήγορα και να πάμε παρακάτω, στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και είναι κι αυτό σπουδαίο».

Για το αν αποτελεί “καμπανάκι” αυτή η ήττα για την μετέπειτα πορεία της ομάδας: «Καμπανάκι; Το να είσαι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αυτό τα λέει όλα από μόνο του. Οχι, για μένα δεν αποτελεί κανένα “καμπανάκι”. Μία κακή μέρα, που είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Ημασταν η καλύτερη ομάδα μέχρι πρότινος στην κατηγορία εντός έδρας, δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να πει το αντίθετο. Είχαμε μία ήττα και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν νίκες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τι δεν πήγε καλά για να μπορέσουμε να το διορθώσουμε και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Για μένα προσωπικά και για τους παίκτες μου, όπως το έχω ξαναπεί, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και πάμε παρακάτω». 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook