Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης με τη συνεργασία του Δήμου Καρπάθου συνδιοργανώνει στην Κάρπαθο πολιτιστικό και αθλητικό τριήμερο 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2011 με στόχο τη συνεργασία των δύο νησιών σε θέματα αθλητικά και πολιτιστικά.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:00 μ. μ. θα ξεκινήσουν οι Αγώνες Κολύμβησης στο Λιμάνι Πηγαδίων και με την λήξη τους θα ακολουθήσουν οι αγώνες δρόμου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στις 21:00 μ. μ. ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης θα διοργανώσει κρητική και ρεμπέτικη βραδιά με το συγκρότημα του Κρητικού καλλιτέχνη και Προέδρου των Κρητών Καλλιτεχνών Νίκου Ηλιάκη και του Βαγγέλη Κακιουδάκη αντίστοιχα.

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 θα διεξαχθεί ποδηλατικός γύρος της νότιας πλευράς του νησιού μας , όπου και θα πραγματοποιούν οι συμμετέχοντες στάση σε καθένα από αυτά.

Το βράδυ της ίδια ημέρας στις 21:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού μας Συμβουλίου ομιλία για την Μινωϊκή Εποχή στην Κάρπαθο με τη συγγραφέα Ζωγραφάκη Χαρά.

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα αναχώρησης από την Κάρπαθο θα ξεναγηθεί ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων στην Όλυμπο και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει από Κάρπαθο για το Ηράκλειο της Κρήτης.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΕΠ του Δήμου Καρπάθου στο τηλ:22450-29002( To ΚΕΠ λειτουργεί καθημερινά από 8:00 το πρωϊ έως τις 20:00 μ. μ. και Σαββατοκύριακο από τις 8:00 το πρωϊ μέχρι και τις 14:00).

Να σημειωθεί ότι όπως ενημερωθήκαμε από τον κύριο Σπυρίδωνα Καμπαξή μέλος του Συλλόγου τα χρήματα από τη συμβολική συμμετοχή των αθλητών θα δοθούν για κοινωφελές έργο στο νησί μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook