Την Παρασκευή (09/03) ξεκινάει η μεγαλύτερη διοργάνωση του Ταεκβοντό επί ελληνικού εδάφους, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων.

Οι διοργανώσεις θα διεξαχθούν το τριήμερο 9-11 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο “Δ. Τόφαλος” της Πάτρας, με τη συμμετοχή 850 αθλητών και αθλητριών από περίπου 400 σωματεία.

Από τη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείψει ο ΑΣ Κρήτες, που θα συμμετέχει με την Μαρία Τζανίδη στην κατηγορία -44κ. νεανίδων.

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Η μεγαλύτερη διοργάνωση του Ταεκβοντό επί ελληνικού εδάφους ανοίγει τις πύλες του τη προσεχή Παρασκευή στη Πάτρα με συμμετοχή  850 αθλητών και αθλητριών από περίπου 400 σωματεία.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα και ήδη χάρις στην έγκαιρη προετοιμασία των ανθρώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό όλα είναι έτοιμα να υποδεχθούν αθλητές και αθλήτριες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το θέαμα και ο συναγωνισμός είναι στοιχεία απόλυτα εξασφαλισμένα χάρις στο υψηλό επίπεδο των πρωταγωνιστών σε όλες τις κατηγορίες σωματικού βάρους.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες άνω των 17 χρονών, κάτοχοι μισής μαύρης ζώνης και άνω ενώ στο αντίστοιχο εφήβων – νεανίδων αθλητές και αθλήτριες 15-17 χρονών, κάτοχοι κόκκινης ζώνης και άνω.

Ο Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ θα συμμετέχει στη διοργάνωση με την αθλήτρια Τζανίδη Μαρία στη κατηγορία -44κ. νεανίδων

Οι αγώνες ξεκινούν καθημερινά στις 9 το πρωί και θα μεταδοθούν livestreaming.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την ΑΝΕΚ lines και BLUESTAR ferries για την χορηγία τους

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook