Το συνέδριο έχει την θεματική “Αναπτύσσοντας το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη”.

Το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας Startup Europe Week Crete  2018 μετά την επιτυχημένη έναρξη του σε Χανιά (2/3) και Ρέθυμνο (3/3), που έχει προσελκύσει μέχρι στιγμής πάνω από 500 συμμετέχοντες, συνεχίζει το ταξίδι του κι έρχεται για πρώτη φορά στον Άγιο Νικόλαο την Παρασκευή 9/3 από τις 15:00 μέχρι τις 22:00, στο ΤΕΙ Κρήτης, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το Startup Europe Week  διοργανώνεται και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης από τον τοπικό πρεσβευτή Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) ως μια πρωτοβουλία των  Startup Europe/European Committee με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης.

Στον Άγιο Νικόλαο οι ομιλητές που θα μας εμπνεύσουν είναι οι:

Argiris Koutroumpas, CEO & Founder of Cleopatra’s Sponges
George Xanthos, Assistant Professor at TEI of Crete
George Papadakis, CEO at BestPrice.gr, COO & Founder at Phaistos Network
Moraitakis Nikolas, Team Europe, European Commission | Representation in Greece

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που θα συντονίσει o αρχισυντάκτης του epixeiro.gr Στάθης Κετιτζιάν, με την ενεργή συμμετοχή του κοινού που θα θέσει τις δικές του ερωτήσεις μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας conferience.

Φέτος, το συνέδριο έχει την θεματική “Αναπτύσσοντας το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη”. Κοινό και ομιλητές θα εμπνευστούν, θα δικτυωθούν, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα δημιουργήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού startup οικοσυστήματος στην Κρήτη.

Μετά το πέρας των ομιλιών το συνέδριο συνεχίζει με ένα απόλυτα διαδραστικό χαρακτήρα καθώς το κοινό θα πρωταγωνιστεί. Συγκεκριμένα, θα δοθεί στους συμμετέχοντες ένα πραγματικό πρόβλημα. Θα τεθεί λοιπόν ένα challenge (μια πρόκληση) στην οποία οι συμμετέχοντες σε ομάδες θα αναπτύξουν ιδέες και θα προτείνουν λύσεις, οι οποίες θα προκύψουν με την εφαρμογή εργαλείων νοητικής σύλληψης, με απόλυτα βιωματικό τρόπο.
Το workshop θα υποστηριχθεί από μέντορες συνεργάτες/εθελοντές του Youth Entrepreneurship Club.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για έπαθλα αξίας 1000€, στο “Speedy Networking Contest”.

Μετά την ανάδειξη των νικητών, ξεκινάει το networking event.

Το Flashnews.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook