Ο Γιώργος Μιχαηλίδης από την ΕΠΣ Βοιωτίας ορίστηκε διαιτητής στη σπουδαία αναμέτρηση της Τρίτης (13/03, 15:00) στα Περιβόλια, όπου ο ΑΟΧ/Κισσαμικός υποδέχεται την Παναχαϊκή.

Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Ζησιμόπουλος (Πειραιά) και Νίκος Σοφός (Βοιωτίας), με 4ο διαιτητή τον Ανδρέα Γκάμαρη (Αθηνών) και παρατηρητή διαιτησίας τον Νεκτάριο Παστρωμά (Δυτικής Αττικής).

Το ματς Άρης-Εργοτέλης θα διευθύνει ο Δημήτρης Ρούσης (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκιζα (Λάρισας) και Γιώργο Στεφανή (Καρδίτσας), 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Μαλούτα (Ημαθίας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Χρήστο Ιωαννίδη (Σερρών).

Ο Νίκος Τεβεκέλης (Μακεδονίας) ορίστηκε διαιτητής στο ματς ΟΦΗ-Τρίκαλα, με βοηθούς τους Μανόλη Δουλγεράκη (Αν. Αττική), Γιώργο Κρέτσιμο (Δυτ. Αττική), 4ο διαιτητή τον Χαράλαμπο Σωτηριάδη (Λασιθίου) και παρατηρητή διαιτησίας τον Χανιώτη Γιώργο Χατζηδάκη.

Χανιώτικη παρουσία θα υπάρχει και στο Αίγιο, όπου ο Γιώργος Γιαννουλάκης θα διευθύνει το ματς Παναιγιάλειος-Αιγινιακός, με β’ βοηθό τον Μανόλη Μαρνέζο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook