Ο ΟΦΗ έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο στο Αιγίνιο, κέρδισε άνετα τον Αιγινιακό με 3-0 και μετά την γκέλα του Άρη στην Καλλιθέα απέχει από την κορυφή δύο βαθμούς.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε κόντρα στον Αιγινιακό με μια αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας με το Ντίνα να παίρνει την θέση του Λεάλ. Οι υπόλοιποι δέκα ήταν οι ίδιοι με τον Στρέζο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Αργυρόπουλος, αριστερά ο Μπολάκης και οι Κομεσίδης, Ποτουρίδης στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή έπαιζαν οι Νάστος, Παπαστεριανός, Ντίνας και στην επίθεση οι Βουό, Μάνος, Κουτσιανικούλης.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι και κατάφερε να σκοράρει στο 6′ με έναν μαγικό συνδυασμό των Βουό, Κουτσιανικούλη και Μάνου και σκόρερ τον τελευταίο. Ο Ιβοριανός με μαγική πάσα έδωσε την μπάλα στον «Κούτσια» που την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα για τον Μάνο που με πλασέ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ στο Αιγίνιο. Το γρήγορο γκολ έλυσε τα πόδια των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου που δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους γηπεδούχους αλλά αντιθέτως εκείνοι είναι που απείλησαν με τον Μάνο να πλασάρει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μπήκε φουριόζος κάνοντας ντου από τα πρώτα δευτερόλεπτα του. Μάνος και Βουό έχασαν ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά και τελικά στο 50′ ο Κουτσιανικούλης με ένα τρομερό τελείωμα, μετά από ασίστ του Μάνου, κλείδωσε το τρίποντο για τον ΟΦΗ. Η συνέχεια του παιχνιδιού αποτέλεσε διαδικασία διαδικαστικού χαρακτήρα με τους παίκτες του ΟΦΗ να χάνουν ευκαιρίες με το «τσουβάλι» ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος βρήκε την ευκαιρία να πάρουν ανάσες οι Νάστος, Ντίνας και Βουό εν όψει του αγώνα με τα Τρίκαλα.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 92′ ο Νίκος Πουρτουλίδης μετά από ωραίο συνδυασμό των Μάνου, Μπολάκη με τον τελευταίο να βγάζει την σέντρα και τον «Πούρτου» να κάνει το 0-3 με κεφαλιά – ψαράκι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook