Το ζευγάρι είχε νωρίτερα καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ

Φρικτό θάνατο από τον ίδιο της τον άνδρα βρήκε μια γυναίκα στο Περού όταν αυτός χρησιμοποίησε ως ερωτικό βοήθημα ένα… βλήμα όλμου!

Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία ο Ρούμπεν Βαλέρα Κορνέχο, η γυναίκα του, η Γιουμπίτσα Λερένα, του ζήτησε – αφού και οι δύο είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ – να χρησιμοποιήσουν ως ερωτικά βοηθήματα αντικείμενα που είχαν στο νοικοκυριό τους.

Στη συνέχεια ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα περισσότερο παρά μόνο το γεγονός ότι όταν ξύπνησε είδε αναίσθητη τη σύζυγό του. 

Στην έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν ως ύποπτο, εντόπισαν σε μια τσάντα μαζί με άλλα σεξουαλικά βοηθήματα ένα ανενεργό βλήμα όλμου μήκους περίπου 40 εκατοστών και φάρδους περίπου 6 εκατοστών με ίχνη από αίμα.

Ο επικεφαλής της έρευνας ανακοίνωσε ότι οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι και παυσίπονα τα οποία πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκαν για να περιορίσουν τον πόνο που πιθανότατα ένιωθε η Λερένα.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ζήτησε την καταδίκη του γαμπρού του υπογραμμίζοντας ότι «θα παλέψω μέχρι το τέλος για τη δικαίωση του παιδιού μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook