Με μεγάλο ενδιαφέρον από τους Εφέδρους Αξιωματικούς, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εκλεκτόρων του Κ.Δ.Σ. της Α.Π.Ο.Ε.Α, που θα πραγματοποιηθούν στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Χανίων (οδός Α.Παπανδρέου αρ. 64), την Κυριακή 11 Μαρτίου, από ώρα 10.00 έως 14.00.

Σύμφωνα με τη Νομοθεσία που ισχύει, εκτός από τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Συνδέσμου Χανίων, μπορεί να ψηφίσει και οποιοσδήποτε άλλος Έφεδρος Αξιωματικός που κατοικεί στο νομό Χανίων, αρκεί να εγγραφεί μέλος, έστω και την ημέρα των εκλογών. Απαραίτητο δικαιολογητικό εγγραφής είναι το Απολυτήριο από τις Ένοπλες Δυνάμεις και η Αστυνομική Ταυτότητα. Η συνδρομή για να ψηφίσουν είναι 10 €.

Τα ονόματα των υποψηφίων που θα περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο, μέχρι σήμερα είναι : Αναγνωστόπουλος Δημήτριος του Ηρακλή, Θυμιανός Δημήτριος του Ιωάννη,  Καστρινάκης Σταύρος του Σταματίου, Κορναράκης Γεώργιος του Αντωνίου, Κουλοχέρας Ευάγγελος του Ηλία, Μανιουδάκης Αθανάσιος του Ιωάννη, Μυριδάκης Δημήτριος του Αντωνίου, Νικολουδάκης Γεώργιος του Στυλιανού, Σταματάκης Γεώργιος του Εμμανουήλ, Φαντάκης Γεώργιος του Αντωνίου και Χατζηδάκης Ευστράτιος του Νικολάου.