Τα παιδιά βλέπουν ότι έχουν κούνιες αλλά μόνο τις βλέπουν!

Σε αχρηστία φαίνεται ότι παραμένουν εδώ και πολύ καιρό οι κούνιες που βρίσκονται στον νηπιακό σταθμό Λιλιπούπολη του δήμου Χανίων. Όπως αναφέρει αναγνώστης που έστειλε τις φωτογραφίες, στον χώρο του παιδικού σταθμού που βρίσκεται στην οδό Νεροκούρου, οι κούνιες βρίσκονται τυλιγμένες γύρω από το σίδερο ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο αναγνώστης, η κατάσταση αυτή είναι από την αρχή της χρονιάς και παρά το γεγονός ότι έχει ενημερωθεί ο δήμος Χανίων σχετικά, δεν έχει προχωρήσει τόσο καιρό στην επιδιόρθωσή τους ώστε τα παιδάκια να μπορούν να τις χαρούν.

Επίσης, δεν επιτρέπεται να γίνει οποιαδήποτε εργασία έστω και από ιδιώτη, ακόμα και δωρεάν καθώς ο νηπιακός σταθμός ανήκει στη δικαιοδοσία του δήμου Χανίων.

“Φαίνεται λοιπόν οτι τα μικρά παιδιά θα αρκεστούν στο να κοιτάνε τις χαλασμένες κούνιες και όχι να παίξουν μιας και στο Δήμο Χανίων ουδείς ενδιαφέρεται να επισκευάσει 2 κούνιες για τα παιδάκια, αν και πληρώνεται κανονικά, τόσο απο τους δικαιούχους μέσω ΕΣΠΑ όσο και απο τους υπόλοιπους γονείς.” καταλήγει ο αναγνώστης.

Αν για να επισκευάσουν δυο κούνιες χρειάζονται στον δήμο Χανίων τόσο καιρό, πόσο καιρό χρειάζονται για λίγο πιο δύσκολα ή σύνθετα προβλήματα. Είναι πραγματικά απορίας άξιο καθώς δεν είναι ούτε δύσκολη ούτε δαπανηρή εργασία. Μια απόφαση χρειάζεται και στοιχειώδες ενδιαφέρον για να αλλάξουν οι κούνιες και να τις χαρούν τα παιδάκια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook