Κεραία κινητής τηλεφωνίας στη Σούγια "έπιασε" το στίγμα του κινητού του - Επεκτείνονται οι έρευνες επιχειρησιακά και γεωγραφικά - Έκκληση της οικογένειας σε όποιον γνωρίζει κάτι

Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του 70χρονου στα Σφακιά ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ η οικογένειά του, σε μια προσπάθεια να βρεθεί όσο πιο γρήγορα ο αγαπημένος της, έδωσε την παρακάτω φωτογραφία και στοιχεία που ίσως βοηθήσουν τις έρευνες.

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών - Τι ερευνούν αστυνομικοί από το τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 70χρονου επεκτείνονται τόσο επιχειρησιακά όσο όμως και γεωγραφικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, οι αρχές ερευνούν κάμερες που βρίσκονται στη διαδρομή προς Χανιά ενώ από το Σάββατο στο πεδίο των ερευνών θα ενταχθούν και άλλες περιοχές. Ήδη οι αρχές έχουν "χτενίσει" το φαράγγι της Ίμπρου αλλά και θαλάσσια σημεία στα οποία θα μπορούσε να εντοπιστεί ο ηλικιωμένος, χωρίς να βρεθεί κανένα ίχνος του αγνοούμενου.

Κεραία ωστόσο κινητής τηλεφωνίας στη Σούγια "έπιασε" το στίγμα του κινητού του 70χρονου και η πληροφορία αυτή αξιολογείται από τις αρχές για το πώς θα συνεχιστούν από εδώ και πέρα οι έρευνες ενώ στο δυναμικό της ΕΛΑΣ που συμμετέχει στην επιχείρηση εντοπισμού του 70χρονου εντάσσεται και το τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος που διαθέτει εμπειρία ανίχνευσης ψηφιακών σημάτων κτλ..

"Το αυτοκίνητο είναι mitsubish pazero σκούρο λάδι. Χωρις πινακίδες. Φορουσε τζιν παντελόνι, μαύρο πουκάμισο και μαύρο σακάκι. Όποιος γνωρίζει κάτι ή είδε κάτι σας παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώσει"

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook