Το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου έγινε το τελικό 3-0 με τον ΟΦΗ να παίζει στο δεύτερο μέρος καταπληκτικό ποδόσφαιρο και να πετύχει την όγδοη συνεχόμενη νίκη.

Το ξεκίνημα ήταν, για ακόμα ένα παιχνίδι, εκρηκτικό με τον ΟΦΗ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Μάνος έβγαλε την ασίστ για τον Λεάλ που με πλασέ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ με το πρώτο του φετινό τέρμα.

Ωστόσο αντί το γρήγορο γκολ να απελευθερώσει τους παίκτες του ΟΦΗ, τους δημιούργησε έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό δίνοντας χώρο στα Τρίκαλα. Μέσα σε όλα, ο Νίκος Παπαδόπουλος έχασε και τον Παπαστεριανό που τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει ο ΟΦΗ την μεσαία γραμμή. Τα Τρίκαλα πήραν την κατοχή της μπάλας έχοντας τον έλεγχο του αγώνα δίχως ωστόσο να δημιουργήσουν κλασσική ευκαρία μπροστά από την εστία του Στρέζου. Ο ΟΦΗ «ξύπνησε» ξανά στο τελευταίο 10λεπτο του ημιχρόνου όταν οι Βουό, Νάστος, Μάνος έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για το 2-0.

Ο ΟΦΗ του δευτέρου ημιχρόνου ήταν μια εντελώς διαφορετική ομάδα και μπήκε πιο συγκεντρωμένος και αποφασιστικός για να καθαρίσει το παιχνίδι. Όλα έγιναν πιο εύκολα όταν ο Βαφέας με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0 μετά το κόρνερ του Λεάλ. Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ απελευθερώθηκε ψυχολογικά και έγινε η ομάδα που περίμενε να δει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Κάθε επίθεση που έκανε, «μύριζε» γκολ και τελικά σαν από μηχανής Θεός ο Βαφέας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ του ανεβάζοντας το σκορ στο 3-0.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι είχε τελειώσει για τον ΟΦΗ με τα Τρίκαλα να μην μπορούν να βγάλουν αντίδραση ενώ οι παίκτες του Παπαδόπουλου έχαναν μοναδικές ευκαιρίες για να σκοράρουν με πρωταγωνιστές τους Μάνο, Κουτσιανικούλη και Λεάλ που είχε και δοκάρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook