Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες από ξηράς και αέρος για τον εντοπισμό του 70χρονου  – Τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές

Διεκόπησαν χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες από ξηράς και αέρος για τον εντοπισμό του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη ο οποίος εξαφανίστηκε στα Σφακιά την Τετάρτη το απόγευμα και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Το ελικόπτερο που επιστρατεύτηκε στην συντονισμένη και ευρεία επιχείρηση των αρχών,  δεν απέφερε καρπούς και όταν έπεσε το σκοτάδι, αποσύρθηκε από τις έρευνες, ενώ περίπου στις 7 το απόγευμα η επίγεια αναζήτηση του 70χρονου, από άνδρες του τμήματος 1ης ΜΑΛ του στρατού και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Ανώπολης, διεκόπη και αυτή χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα, τέταρτη ημέρα που ο 70χρονος αγνοείται, οι επίγειες δυνάμεις ερεύνησαν την παραλιακή διαδρομή από Σφακιά μέχρι το φαράγγι στους Κομητάδες, χωρίς να βρουν κάποιο στοιχείο που να σχετίζεται με την εξαφάνιση του ηλικιωμένου. Αύριο, με το πρώτο φως της ημέρας, θα συνεχιστούν οι έρευνες.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία από τη συντονισμένη επιχείρηση των αρχών

Υπενθυμίζεται οτι τα μόνα στοιχεία που έχουν περιέλθει στα “χέρια” των αρχών είναι ψηφιακά αφού το βράδυ της Τετάρτης κεραία κινητής που βρίσκεται στα Σφακιά «έδειξε» σήμα από το ένα κινητό στην κατεύθυνση από Σφακιά προς Φραγκοκάστελλο, αλλά στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε. Επίσης, το πρωί της Πέμπτης. υπήρξε ένα σήμα από το άλλο του κινητό σε κεραία κινητής σε περιοχή του Πλατανιά και «έδειξε» μια κατεύθυνση από Πατελάρι προς Σούγια ωστόσο παραμένει άφαντος.

Για τον εντοπισμό του 70χρονου έχει ενεργοποιηθεί Silver Alert 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook