Το Δ.Σ. του Συλλόγου επισημαίνει την σπουδαιότητα της Γενικής Συνέλευσης, και για το λόγο αυτό, καλεί όλα τα τακτικά και Επίτιμα Μέλη του Συλλόγου μας να παραβρεθούν και να συμμετέχουν στις εργασίες της

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου, γνωστοποιεί στα Τακτικά και Επίτιμα Μέλη του, την πραγματοποίηση της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου την Δευτέρα 26/3/2018 και ώρα 18.00 στο κτίριο του Συνεδριακού Κέντρου του Συλλόγου, στην οδό Ε. Μαρκογιαννάκη 49 (απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης). με τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση:                                                                                                               
1) Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός 2017, 

2) Θέμα Λαϊκής αγοράς 

3) Προτάσεις – Εισηγήσεις Μελών.

Εφόσον δεν υπάρξει απαρτία την παραπάνω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε την Πέμπτη 29 Μάρτη 2018, στο ίδιο κτίριο, την ίδια ώρα με τα ίδια θέματα συζήτησης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου επισημαίνει την σπουδαιότητα της Γενικής Συνέλευσης, και για το λόγο αυτό, καλεί όλα τα τακτικά και Επίτιμα Μέλη του Συλλόγου μας να παραβρεθούν και να συμμετέχουν στις εργασίες της.

Επίσης γίνεται ιδιαίτερη πρόσκληση στους νέους της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης άνω των 18 ετών, να συμμετέχουν και εκείνοι στη  Γ.Σ. και να εγγραφούν ως τακτικά Μέλη του Συλλόγου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook