Την έναρξη του Θεσμού Ανακύκλωσης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) στην Π.Ε. Χανίων θα παρουσιάσει στα Χανιά την Παρασκευή 16 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Χανίων ομάδα εμπειρογνωμόνων και ειδικών επί του θέματος.

Την έναρξη του Θεσμού Ανακύκλωσης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) στην Π.Ε. Χανίων θα παρουσιάσει στα Χανιά την Παρασκευή 16 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Χανίων ομάδα εμπειρογνωμόνων και ειδικών επί του θέματος.

Το «θεσμό της Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ» θα παρουσιάσει η διευθύντρια Εναλλακτικής Διαχείρισης κα Χαριτοπούλου, ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (EOAN), ενώ τις προοπτικές της ανακύκλωσης για τη Δυτική Κρήτη θα αναλύσει ο πρόεδρος ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ «ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε.» κ. Δημητριάδης.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας «Αδρανή Υλικά Θεσσαλονίκης Α.Ε.» κ. Παπαηλιόπουλος θα θέσει στο κοινό το παράδειγμα της λειτουργίας μονάδων στη Θεσσαλονίκη.

Στη συζήτηση θα παραβρεθούν εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών, αλλά και ειδικοί επί των περιβαλλοντικών και τεχνικών θεμάτων, οι οποίοι με τις παρεμβάσεις τους αναμένεται να δώσουν το δικό τους στίγμα.

Η ημερίδα που συνδιοργανώνεται από την ΑΝΑΚΕΜ και την Ανακυκλωτική Δυτικής Κρήτης με την υποστήριξη του ΤΕΕ και του Επιμελητηρίου Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου στον 4ο όροφο του Επιμελητηρίου Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 4) από τις 9 το πρωί έως τις 12, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook