Σε συνέχεια της απόφασης για επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της Super League το προγραμματισμένο παιχνίδι της Δευτέρας, ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων, αναβλήθηκε.

Αρχικά οι γηπεδούχοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι η διοργανώτρια αρχή τους ενημέρωσε για τη διεξαγωγή του αγώνα. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική με τον Απόλλωνα να ζητάει εξηγήσεις από τους αρμόδιους για την ταλαιπωρία και τα έξοδα του ταξιδιού στα Γιάννενα και τον ΠΑΣ να εκδίδει νέα ανακοίνωση γνωστοποιώντας την οριστική αναβολή του αγώνα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ για την οριστική αναβολή αναφέρει τα εξής:

Μετά από απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού η οποία και μας κοινοποιήθηκε τηλεφωνικά πριν από λίγο (στις 4.30μμ), τελικά ο αγώνας της 25ης Αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή Ελλάδας ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θέλει να ζητήσει συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία έχει δημιουργηθεί από μέρους της…

Το γεγονός αυτό είναι σε συνέχεια της απόφασης της Γ.Γ.Α. για διακοπή του πρωταθλήματος..

Ενημερώνουμε τον κόσμο που προμηθεύτηκε εισιτήρια για τον αγώνα, ότι από αύριο θα μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήρια τους και να πάρουν το χρηματικό αντίτιμο πίσω από τα γραφεία του ΠΕΑΚΙ…

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα έχει ως εξής:

Τελικά η μόνη ομάδα που πληρώνει ψυχολογικά και οικονομικά την απόφαση –που διαβάσαμε αλλά επισήμως δεν γνωρίζουμε περίπου τρεις ώρες πριν από την έναρξη του ματς- είναι ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα μας βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στα Ιωάννινα για το προγραμματισμένο ματς με τον ΠΑΣ. Σε ένα ταξίδι για το οποίο χρειάστηκε να καταβληθούν χρήματα και που είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να επαναλάβουμε στο μέλλον, χωρίς μάλιστα να γνωρίζουμε πότε.

Προφανώς κάποιοι για ακόμα μια φορά αδιαφορούν πλήρως για τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργούν με αποφάσεις τους. Αδιαφορούν για τη δική μας οικονομική αιμορραγία που οι ίδιοι κάνουν ακόμα μεγαλύτερη.

Αυτοί οι κάποιοι, που πήραν την απόφαση και ακόμα δεν έχουν κάνει τον κόπο να μας ενημερώσουν επίσημα, καλό θα είναι να μας πουν και ποιοι θα μας αποζημιώσουν. Ποιοι θα καλύψουν τα έξοδα που έκανε η ομάδα μας χωρίς κανέναν τελικά λόγο και αιτία. Προφανώς ουδείς θα μπει στον κόπο να μας απαντήσει καθώς ουδείς ενδιαφέρεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook