Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του ΑΟΧ/Κισσαμικού και στη δουλειά που κάνει ο Γιώργος Πετράκης ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής τόνισε τη σημασία που αποκτά η νίκη της ομάδας του κάνοντας εκτίμηση ότι θα… δεινοπαθήσουν αρκετές ομάδες στα Περιβόλια.

Οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία την ΠΑΕ ΑΟΧ-Κισσαμικός. Περνώντας στο παιχνίδι θέλαμε τους τρεις βαθμούς σίγουρα. Ήμασταν πολύ καλά τακτοποιημένοι μέσα στον χώρο, προηγηθήκαμε και κρατούσαμε το σκορ σχετικά εύκολα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, που συνέβη αυτή η φάση. Τώρα το αν είναι πέναλτι ή οφσάιντ είναι ό,τι έδωσε ο διαιτητής, δεν είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με αυτό το κομμάτι, γιατί με αυτό το κομμάτι είδαμε και πριν μερικές μέρες τί θέματα δημιουργούνται. Εμάς μας νοιάζει το ποδόσφαιρο και έτσι ήταν 1-1 το ημίχρονο. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να κρατήσουμε την ισορροπία μας και να κρατήσουμε πάλι την ομάδα μας καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πολύ λιγότερα προβλήματα σχεδόν, σε σχέση με τους δύο φορ του αντιπάλου απ’ ό,τι είχαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και νομίζω ότι δίκαια η ομάδα μας κέρδισε και δίκαια πηγαίνει την Κυριακή να αγωνιστεί με τον Άρη, σε ένα ντέρμπι που η διαφορά είναι μια πολύ και καλή ικανοποιητική διαφορά μεταξύ 1ου και 3ου.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έκαναν μία εξαιρετική προσπάθεια και γιατί από την αρχή του πρωταθλήματος έχουν κρατήσει μια σταθερή πορεία και είναι ψηλά στη βαθμολογία. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του ΑΟΧ-Κισσαμικού, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι μία πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα. Γι’ αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία η νίκη μας, γιατί πάρα πολλές ομάδες που θα περάσουν από εδώ θα έχουν προβλήματα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους παίκτες του ΑΟΧ-Κισσαμικού, αλλά και στον προπονητή, τον κ. Πετράκη, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά.

Εμείς πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε σήμερα, γιατί ήταν επιτακτική ανάγκη και πάμε την Κυριακή για ένα σημαντικό αγώνα που τον περιμένουμε καιρό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook