Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 7 έως 16 χρονών, στην διαδρομή οροπέδιο Ομαλού - Καταφύγιο Καλλέργη, στην επαρχία Κυδωνίας, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018.

Ή πεζοπορία θα είναι εύκολη σε αργούς ρυθμούς, θα ξεκινήσει από την τοποθεσία Μαχί στο οροπέδιο Ομαλού και είναι ανηφορική σε χωματόδρομο.

Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν την όμορφη χειμωνιάτικη φύση και θα αγναντέψουν προς το οροπέδιο και τα Λευκά Όρη. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους μικρό σακιδιο, που να έχει μέσα παγουράκι με νερό, κολατσιό, αδιάβροχο αντιανεμικό ζεστό μπουφάν, καπελάκι ή σκούφο και γάντια.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30 π.μ., κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 2821044647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 16/03. Αρχηγός της εξόρμησης είναι η κ. Ειρήνη Μιχαηλάκη και συνοδοί μέλη του Δ.Σ..