Ένα ακόμη ηλεκτρικό concept της Audi, αυτή τη φορά τετραθέσιο, θα δώσει το «παρών» στην 64η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Ένα ακόμη ηλεκτρικό concept της Audi, αυτή τη φορά τετραθέσιο, θα δώσει το «παρών» στην 64η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η κωδική του ονομασία παραπέμπει άμεσα στο γνωστό μας μικρό μοντέλο παραγωγής της δεκαετίας του ’90, το «A2», το οποίο είχε πρόγονο το Audi «50» της δεκαετίας του ’70.

\"\"

 

Σύμφωνα με το 4troxoi.gr, τo Audi «A2 concept», αποκλειστικά ηλεκτροκίνητο και τετραθέσιο έχει μήκος 3,80 μ., πλάτος 1.69 μ. και ύψος 1,49 μ. Το πολύ εντυπωσιακό και ιδιαίτερα φιλικό εσωτερικό του είναι συνάμα και πολύ πρακτικό, ενώ για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν υλικά όπως πολυουρεθάνη, νεοπρένιο και ανακυκλωμένος πολυεστέρας. Τα χρώματα στο εσωτερικό υποστηρίζουν την αίσθηση της ελαφρότητας και της λειτουργικότητας.

\"\"

 

Τα δύο πίσω καθίσματα είναι ατομικά και το κάθισμα του οδηγού είναι συνδεδεμένο με την κεντρική κονσόλα. Επίσης, στα φωτιστικά του σώματα η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει την επόμενη φάση της τεχνολογίας LED.

 
\"\"
Tεχνικά στοιχεία και λεπτομέρειες δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμη, ούτε βέβαια και το αν από αυτή τη σχεδιαστική μελέτη θα προκύψει μελλοντικά ένα μοντέλο παραγωγής, που θα προεκτείνει τη γκάμα της Αudi προς τα κάτω.

\"\"

 
\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook