Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος τόσο στη στέγασή του όσο και σε λειτουργικά θέματα

Συνάντηση με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ιεράπετρας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία του προέδρου του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη και της Αντιδημάρχου κ. Χρυσούλας Χατζημαρκάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος τόσο στη στέγασή του όσο και σε λειτουργικά θέματα. Επιπλέον τα μέλη εξέφρασαν συλλογικές επιθυμίες και προσδοκίες για τη βέλτιστη δραστηριοποίηση του Συλλόγου.

Ο κ. Καλαντζάκης αφού ευχαρίστησε την πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Κορνάρου, και το πρώην Δ.Σ. για το έργο τους και ευχήθηκε στον νέο Πρόεδρο, κ. Φεργαδάκη, και στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου καλή επιτυχία στην επίτευξη των επιθυμητών στόχων, τόνισε:

«Είμαστε πάντα στο πλευρό των οικογενειών που στις τρέχουσες δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες δίνουν ένα διαρκή αγώνα, σκληρό και αφανή, αλλά τόσο σημαντικό για την ελληνική κοινωνία.

Άκουσα πολύ προσεχτικά τις ανάγκες του Συλλόγου Πολυτέκνων Ιεράπετρας και δεσμεύομαι για την ικανοποίησή τους, συνεχίζοντας αδιαλείπτως να στηρίζω τη δράση του.»