Γκρίνιες για το σποτάκι γαμήλιου τουρισμού 

Με την θετική απόφαση της Αρχαιολογίας, θα αρχίσουν να τελούνται πολιτικοί γάμοι στον λιμενοβραχίονα του Ενετικού Λιμανιού και στην Πύλη της Άμμου και άλλα σημεία των Χανίων, αποκάλυψε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Χανίων.

Η αίτηση έχει κατατεθεί και βρίσκεται σε αναμονή έγκρισης. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο ζήτημα αυτό αναφορικά με το θέμα ημερήσιας διάταξης του σημερινού Δ.Σ που αφορούσε την “Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη δημιουργία βίντεο στα πλαίσια ανάδειξης του γαμήλιου τουρισμού.”

Το σποτ αυτό που θα έχει ως σκοπό την προώθηση του γαμήλιου τουρισμού στα Χανιά προβάλλοντας παράλληλα όμορφα σημεία της πόλης, θα προβληθεί σε social media, ξένες ιστοσελίδες κτλ.

Σχετικά με το βίντεο αυτό, δεν έλειψαν οι γκρίνιες αναφορικά το κόστος και τον προγραμματισμό, με τον κο Σαρρή, τον κο Ρίζο, τον κο Παπαντωνάκη να καταψηφίζουν την πρόταση ενώ ο κος Παπαδογιάννης απείχε.

Από τους συμβούλους, καταψήφισε την πρόταση ο κος Λεβεντάκης, αφού “πρώτα ψηφίζουμε την ψήφιση που είναι στα όρια της απευθείας ανάθεσης και δεν γνωρίζουμε τα μέρη που έχουμε επιλέξει κτλ. Έχετε μια εισήγηση που δεν μπορούμε να πούμε όχι αλλά και μια εισήγηση που δεν έχουν επιλεχθεί τα μέρη, να έρθει ολοκληρωμένη η είσηγηση. Ο κος Κεμεσίδης,κος Κοτζαμιχάλης και ο κος Φραγγάκης απείχαν.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος, Ελευθερία Αλιφιεράκη ανέφερε ότι το ποσό προέκυψε μετά από σχετική έρευνα και δεν αφορά μια συγκεκριμένη εταιρεία. Ζητάμε την πίστωση και σε ποιον θα ανατεθεί είναι δουλειά της οικονομικής υπηρεσίας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook